Brejnholt Bjergmark (Skibby) - XL-Brejnholt

XL-BYG BREJNHOLT BJERGMARK A/S
Hovedgaden 1 A,
4050 Skibby

Vi er beliggende i Skibby, Hornsherred på Sjælland. Forretningen består af 5000m2 tømmerhandel og byggecenter. Udover de mange kvadratmeters byggecenter, er vi ligeledes sammensat med 2000m2 Bo Grønt Havecenter, hvor du finder alt hvad hjertet begærer når det kommer til træer, buske, stauder til haven, potteplanter, krukker, skjulere og meget andet tilbehør til hjemmet og haven.

Vi er en lokal virksomhed, der har eksisteret siden år 1914. Vi har stor respekt for virksomhedens lange levetid og kan derfor garantere fantastisk service og kærlighed til de produkter vi tilbyder vores kunder. Derudover er virksomhedens grundsten baseret på fællesskab og netop dette kan mærkes blandt vores medarbejdere, der altid yder deres bedste i sammenhold med deres kollegaer.

Vi har respekt for miljøet og bakker op om de initiativer, der understøtter bæredygtigt byggeri. Derfor tilbyder vi FSC®- og PEFC™ certificeret træ, således at vi med god samvittighed kan nå i mål med de ønskede byggeprojekter.

Forretningen blev en del af Brejnholt Gruppen den 1. Januar 2019 og udover at fungere som selvstændig forretning, fungerer den ligeledes som distributionsanlæg for de af vores Jyske kunder, der har projekter på Sjælland.

Vores kvalificerede og faglærte medarbejdere er trænet til at yde den bedste service og står altid klar til at hjælpe med at opfylde dine behov.

Vi ser frem til at se handle med dig!

Lars Bai

Direktør & medejer