XL-BYG Brejnholt Bjergmark A/S
Hovedgaden 1A
4050 Skibby

Vi er beliggende i Skibby, Hornsherred på Sjælland. Forretningen består af 5.000 m2 tømmerhandel og byggecenter. Udover de mange kvadratmeters byggecenter er vi ligeledes sammensat med et 2.000 m2 Bo Grønt Havecenter, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til træer, buske, stauder til haven, potteplanter, krukker, skjulere og meget andet tilbehør til hjemmet og haven.

Vi er en lokal virksomhed, der har eksisteret siden år 1914. Vi har stor respekt for virksomhedens lange levetid og kan derfor garantere fantastisk service og kærlighed til de produkter, vi tilbyder vores kunder. Derudover er virksomhedens grundsten baseret på fællesskab, og netop dette kan mærkes blandt vores medarbejdere, der altid yder deres bedste i sammenhold med deres kollegaer.

Vi har respekt for miljøet og bakker op om de initiativer, der understøtter bæredygtigt byggeri. Derfor tilbyder vi FSC®- og PEFC-certificeret træ, således at vi med god samvittighed kan nå i mål med de ønskede byggeprojekter.

Forretningen blev en del af Brejnholt Gruppen d. 1. januar 2019. Udover at fungere som selvstændig forretning fungerer den ligeledes som distributionsanlæg for de af vores jyske kunder, der har projekter på Sjælland.

Vores kvalificerede og faglærte medarbejdere er trænede i at yde den bedste service og står altid klar til at hjælpe med at opfylde dine behov.

Vi ser frem til at handle med dig!

Lars Bai
Direktør & Medejer, Bjergmark